FORGOT YOUR DETAILS?

Ο στίβος εκπαίδευσης του Pets Academy In Town

αποτελεί προσομοίωση

πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής σκύλων και ανθρώπων

ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές

σήμανση stop, διαβάσεις πεζών, πεζοδρόμιο

και τη δυνατότητα μεταβολής του βαθμού δυσκολίας που επιθυμούμε!

Σκύλοι και άνθρωποι γινόμαστε μία παρέα

που απολαμβάνουμε το μάθημα καθώς και τον καφέ μας
σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον

PREV
NEXT

Ενδιαφέρεστε για την Εκπαίδευση In Town?

Προγραμματίστε ενα Ραντεβού μαζι μας!
*

Εκπαίδευση σκύλων σε κλειστό κλιματιζόμενο στίβο

Στο νέο μας πολυχώρο θα βρείτε έναν κλειστό κλιματιζόμενο στίβο. Ο στίβος εκπαίδευσης του PETS ACADEMY IN TOWN αποτελεί προσομοίωση πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής σκύλων και ανθρώπων. Το δάπεδο του στίβου εκπαίδευσης είναι με ειδικό αντιολισθητικό και αντιβακτηριδιακό τάπητα, ο οποίος απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φροντίζοντας έτσι την υγιεινή και την ασφαλή παραμονή των τετράποδων φίλων μας.  Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές, σήμανση stop, διαβάσεις πεζών, πεζοδρόμιο και τη δυνατότητα μεταβολής του βαθμού δυσκολίας που επιθυμούμε, με τη βοήθεια κώνων που διαμορφώνουν διαφορετικές κατευθύνσεις και διαδρομές. Ο κλιματιζόμενος αυτός χώρος σας παρέχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας σε ιδανικές συνθήκες ανεξάρτητα από τα στοιχεία του καιρού που μπορούν να αναβάλουν ένα μάθημα ή και τη βόλτα μαζί του. Ζέστη, κρύο, βροχή, πλέον δεν αποτελούν εμπόδιο στο να χαρείτε την έξοδό και την εκπαίδευση του μικρού σας φίλου, αφού τα μαθήματα μπορούν να γίνουν κανονικά στον υπερσύγχρονο κλειστό χώρο μας. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να γίνονται ομαδικά μαθήματα μεταξύ σκύλων-μαθητών που βρίσκονται στο ίδιο εκπαιδευτικό επίπεδο, έτσι ώστε ο σκύλος σας να μάθει να λειτουργεί σωστά παρουσία άλλων σκύλων και να συνυπάρχει μαζί τους χωρίς προβλήματα.

!

Eιδικά διαμορφωμένος κλειστός χώρος

Ο ειδικά διαμορφωμένος κλειστός χώρος μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον απαλλαγμένο από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιλέγουμε πότε και με πιο τρόπο θα εμπλουτίσουμε το μάθημά μας με ερεθίσματα από το εξωτερικό περιβάλλον, αφού αυτό συμβαίνει ήπια και σταδιακά. Έτσι καταφέρνουμε να παρέχουμε τη γνώση στους σκύλους-μαθητές σε «αποστειρωμένες» αρχικά συνθήκες και σταδιακά να τους εκθέτουμε στους αντιπερισπασμούς. Σε αντίστοιχο πλαίσιο λειτουργεί το κέντρο διόρθωσής συμπεριφοράς που διαθέτουμε . Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ατομικά δίνοντας την δέουσα βαρύτητα στο κάθε περιστατικό. Έτσι σας εξασφαλίζουμε ότι δεν θα υπάρξει συνθήκη ή ερέθισμα που ενδέχεται να οξύνει περισσότερο την ιδιαιτερότητα του σκύλου που έρχεται στο κέντρο μας για συμπεριφορική ανάλυση και διόρθωση.

Σκύλοι και άνθρωποι γινόμαστε μία παρέα, που απολαμβάνουμε το μάθημα αλλά και τον καφέ μας σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Προεκπαίδευση Κουταβιού

Για όλους εσάς που μόλις αποκτήσατε ένα κουτάβι ή το σκυλάκι σας είναι μέχρι 5 μηνών, η Σχολή μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μία ή περισσότερες συναντήσεις (ανάλογα με την περίπτωση) προκειμένου να αξιολογήσουμε το κουτάβι σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Βασική Υπακοή

Ίσως το σπουδαιότερο σχολείο που πρέπει να περάσει τόσο ο σκύλος όσο και ο ιδιοκτήτης του, αφού αποτελεί την βάση για τη σωστή επικοινωνία και την αρμονική συμβίωση με το σκύλο μας. Όλα τα σκυλιά, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται αρμονικά με τον άνθρωπο και ο άνθρωπος ανεξάρτητα από τον λόγο που θέλει να έχει σκύλο, οφείλει να μάθει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επικοινωνεί με το σκύλο του.

Εκπαίδευση Σωματοφυλακής

Tο συγκεκριμένο σχολείο γίνεται μόνο στις εγκαταστάσεις της σχολής μας, μετά από αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη και της ικανότητας του σκύλου του να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις ανάγκες της εκπαίδευσης. Η ηλικία του σκύλου θα πρέπει να είναι μεταξύ 13-18 μηνών, να είναι απόλυτα υπάκουος στις εντολές της βασικής υπακοής, να είναι ανεκτικός με τους ανθρώπους, απαλαγμένος από φοβίες και να μην έχει ασκηθεί βία επάνω του. Τέλος να ανήκει στις φυλές που είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σχολείο χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια μετά το τέλος της εκπαίδευσης.

Γιατί λοιπόν εκπαίδευση Pets Academy In Town?

Στίβος εκπαίδευσης

Ο στίβος εκπαίδευσης του PETS ACADEMY IN TOWN προσομοιάζει με πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε όλα όσα σε ένα ήπιο περιβάλλον χρειάζεται να γνωρίζουμε εμείς και οι μικροί μας φίλοι στις πραγματικές συνθήκες μιας πόλης.

Κλιματιζόμενος χώρος

Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επηρεάζουν πια, κρύο, βροχή, ζέστη δεν αποτελούν πλέον ανασταλτικούς παράγοντες για να ευχαριστηθείτε τη δραστηριότητα με το σκύλο σας. Ο κλειστός μας χώρος σας προσφέρει ένα ιδανικό και ευχάριστο περιβάλλον, καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας.

Ήπια εισαγωγή ερεθισμάτων

Ο κλειστός χώρος εκπαίδευσης μας δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε τα ερεθίσματα στο χρονικό σημείο των μαθημάτων που κρίνουμε. Έτσι, αρχικά, η γνώση παρέχεται στο σκύλο-μαθητή σε ένα ‘’αποστειρωμένο’’ περιβάλλον απαλλαγμένο από ισχυρά εξωτερικά ερεθίσματα και αντιπερισπασμούς.

Διάλειμμα στο καφέ

Το μάθημα του σκύλου εμπεριέχει κάποια μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα. Αυτά πραγματοποιούνται στο σαλόνι-καφέ όπου όσο εμείς οι άνθρωποι συζητάμε, ο εκπαιδευόμενος φίλος μας διδάσκεται την αξία της ηρεμίας και της παραμονής κοντά στον κηδεμόνα του χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται.

Συνεδρία διόρθωσης συμπεριφοράς

Στο κέντρο διόρθωσης συμπεριφοράς του PETS ACADEMY IN TOWN οι συνεδρίες πραγματοποιούνται αυστηρά ατομικά ενώ ο στίβος εκπαίδευσης παραμένει έτοιμος προς χρήση εάν κριθεί ότι χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί για το περιστατικό. Το περιβάλλον είναι ήρεμο και φιλικό, σεβόμενο απόλυτα τις ιδιαιτερότητες του σκύλου.

Ασφαλές περιβάλλον

Ο χώρος μας πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε τα μαθήματα να διεξάγονται με ασφάλεια.

TOP