FORGOT YOUR DETAILS?

Εκπαίδευση Σκύλων

κατ' Οίκον

Τα Προνόμια

Είναι γεγονός ότι δημοφιλής και διαδεδομένος τρόπος εκπαίδευσης είναι η εκπαίδευση στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν χρόνο και διάθεση να εκπαιδεύσουν το μικρό τους φίλο μαζί με τον εκπαιδευτή, μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια της συνεργατικής εκπαίδευσης.

Τα Οφέλη

Τα οφέλη είναι πολλά. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την μηδενική εκταμίευση χρημάτων για μετακίνηση, την ωφέλεια χρόνου με τη λογική ότι τα ραντεβού γίνονται σε προκαθορισμένο χρόνο που σας βολεύει, την εκμάθηση των βασικών εντολών με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του εκπαιδευτή.

Πραγματικές Συνθήκες

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στη πραγματοποίηση των μαθημάτων κατ΄οίκον όταν αυτό είναι εφικτό, γιατί ο σκύλος μαθαίνει να κινείται και να αντιδρά σε πραγματικές συνθήκες στο χώρο και στο περιβάλλον που ζει , βγαίνει βόλτα και διαβιεί γενικότερα.

Η διαδικασίασε 3 βηματα


Αρχικά πραγματοποιούμε μια επίσκεψη στο χώρο που ζει ο σκύλος.

1

Αξιολογούμε το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του και προτείνουμε στον ιδιοκτήτη ένα συγκεκριμένο πλάνο εκπαίδευσης εξατομικευμένο με βάση τις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητες του σκύλου του.

2

Τα μαθήματα γίνονται δύο εως τρεις φορές την εβδομάδα, αξιοποιώντας την άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία των εκπαιδευτών μας, την ικανότητα του ιδιοκτήτη να εργάζεται με το σκύλο του και τη δημιουργία εικόνων ρουτίνας στο σκύλο, με σκοπό την ασφαλή εκμάθηση των εντολών και στόχο την άριστη βασική υπακοή.

3

Χωρίς βία, φωνές και εξάρσεις, επίμονα και μεθοδικά με τη μέθοδο της θετικής υποκίνησης και  σε πέντε εβδομάδες ολοκληρώνεται ο κύκλος εκπαίδευσης σε βασική υπακοή.

Συχνές Ερωτήσεις F.A.Q.

Τα μαθήματα διαρκούν από 50 λεπτά έως 1 ώρα και 20 λεπτά.

Τα πρώτα μαθήματα διαρκούν περίπου 50 λεπτά καθότι ο σκύλος κουράζεται πιο σύντομα, ενώ όσο προχωράμε αυξάνουμε το χρόνο έως 1 ώρα και 20 λεπτά.

Μαθήματα κατ’ οίκον πραγματοποιούνται σε ένα ευέλικτο ωράριο από το πρωί έως το βράδυ, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο σε συνεννόηση με το πρόγραμμα και τις διαθέσιμες ώρες του πελάτη μας.

Τα κατ’ οίκον μαθήματα ονομάζονται έτσι γιατί πραγματοποιούνται στην περιοχή όπου ζει ο πελάτης. Διεξάγονται στο δρόμο, στο πάρκο, στην πλατεία. Εκεί που πραγματικά απαιτούμε την υπακοή του σκύλου μας αφού εκεί τον περιβάλλουν πολλά ερεθίσματα. Κατά τη διαδικασία είναι πιθανό ένα ή δύο μαθήματα να γίνουν μέσα στο σπίτι του πελάτη, αν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Κρίνουμε ότι στα μαθήματα είναι απαραίτητη τόσο η παρουσία σας όσο και η συμμετοχή σας. Με τον τρόπο αυτό ο εκπαιδευτής δουλεύει σε ίσα μερίδια με το σκύλο και με εσάς, με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα .

Ασφαλώς! Ο χρόνος που απαιτείται δεν είναι πάρα πάνω από το χρόνο που αφιερώνετε για τη βόλτα του σκύλου σας.

Μετά από εμπειρία 25 ετών προσφέροντας και τις δύο υπηρεσίες ( εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της σχολής, μαθήματα κατ’ οίκον) αντιληφθήκαμε ότι η κατ’ οίκον εκπαίδευση είναι αυτή που πραγματικά έχει ανάγκη ο πελάτης μας. Ο σκύλος δεν αποχωρίζεται τον ιδιοκτήτη του, δεν καλείται να ζήσει στο ψυχρό περιβάλλον μιας κλούβας ενώ ο κηδεμόνας του σκύλου γνωρίζει και συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στις διαδικασίες εκπαίδευσης. Ευνόητο είναι ότι στα κατ’ οίκον μαθήματα δεν υπάρχουν αμφιβολίες ή ερωτηματικά για το εάν και κατά πόσο υπάρχει βία στην εκπαίδευση του σκύλου-μαθητή.

Ας

γνωριστούμε

Είναι χρήσιμο πριν επιλέξετε εκπαιδευτή για το μικρό σας φίλο, να γνωρίζετε τον άνθρωπο που θα εμπιστευτείτε την διαπαιδαγώγησή του.
Είμαστε έτοιμοι να εκτεθούμε απέναντί σας και ελπίζουμε ότι στις ενότητες που ακολουθούν θα αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα για τη σχολή και τις αρχές της, τις εγκαταστάσεις και τη πορεία μας στο κυνοφιλικό χώρο.

ενημερωθείτε

και για την εκπαίδευση

Σας καλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεται η κατοικία σας και σας υποσχόμαστε μία έντιμη και φιλική αντιμετώπιση.

TOP