FORGOT YOUR DETAILS?

Nέο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Σκύλων

Θέλεις να κάνεις το ονειρό σου πραγματικότητα?
Γίνε επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων.

✔ Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο σεμιναριακό πρόγραμμα, ​​​​​​​με συγκεκριμένη ύλη, προδιαγραφές και διάρκεια.
✔ Η πρακτική γίνεται σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες, ΟΧΙ σε καταφύγια, ΟΧΙ σε πάρκα, ΟΧΙ με τον δικό σας σκύλο.
👉 Γίνε κι εσύ εκπαιδευτής σκύλων!
☎ 2102833722, 6932410315
📍 Λεωφ. Ηρακλείου 437, Ν. Ηράκλειο (Πλησίον ΗΣΑΠ & Προαστιακού)

Σεμινάρια εκπαιδευτών σκύλων

«Το επάγγελμα του εκπαιδευτή είναι ίσως το πιο όμορφο στον κόσμο. Σε κάνει να αισθάνεσαι υπεύθυνος, ταπεινός, σε διδάσκει την άξια της υπομονής και της ηρεμίας. Δεν είναι ακραίο να πούμε ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο μέσα από την διαπαιδαγώγηση της ομάδας  Άνθρωπος- Σκύλος».
Δυστυχώς όμως δεν είναι πιστοποιημένο, σχεδόν πουθενά στον κόσμο, με αποτέλεσμα ο καθένας να δηλώνει ό,τι θέλει. Υπάρχουν σχολές σκύλων τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική που αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν εκπαιδευτές. Στη χώρα μας η σχολή  «Pet’s Academy» είναι μία από τις κορυφαίες σχολές σκύλων που προσφέρει την ευκαιρία σε ανθρώπους ικανούς να εκπαιδευτούν για εκπαιδευτές παρέχοντας το συγκεκριμένο σεμινάριο.
Έχουμε λοιπόν εκπονήσει ένα σεμιναριακό πρόγραμμα, με συγκεκριμένη ύλη, προδιαγραφές και διάρκεια.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να είναι αρτιμελείς, να διαθέτουν απεριόριστη αγάπη προς τα ζώα, και να έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι επιθυμητή αλλά δεν είναι απαραίτητη.

 Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και το χρόνο να επενδύσουν ποιοτικά και χρονικά στη παρακολούθηση του σεμιναρίου με σκοπό να εργαστούν ως εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες σκύλων.

 Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται μετά από προσωπική συνέντευξη διάρκειας μιας ώρας.

​​​​​​​

 Η φιλοσοφία της σχολής PET’S ACADEMY είναι ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλα τα επαγγέλματα. Με την προσωπική συνέντευξη προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να εκπαιδεύσουμε έναν υποψήφιο στο επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων ο οποίος να μην είναι κατάλληλος για αυτή την επαγγελματική δραστηριότητα.

 Η διδασκαλία σε θέματα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και η σχέση που αναπτύσσεται με τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, μας δημιουργούν ευθύνες απέναντι σε ανθρώπους που αποθέτουν τα όνειρα και τα «θέλω» τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 Καλέστε τώρα στη σχολή μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, στο 2102833722 από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:30 με 21:00 να συζητήσουμε για το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης

 

 

1)Τόσο τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα έχουν σαν αφετηρία τα κεντρικά γραφεία της σχολής PET’S ACADEMY, που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

2)Η ευελιξία στη προσαρμογή του προγράμματος, τόσο στις ώρες παρακολούθησης όσο και στις ημέρες, είναι απόλυτα εφικτή, αφού τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε πρωινές, είτε απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Σάββατο.

3)Οι σπουδαστές κατανέμονται σε ολιγομελή τμήματα που δεν ξεπερνούν αυστηρά τα  5 - 6 άτομα, με παρακολούθηση 3 ώρες κάθε διδακτική ημέρα, με συχνότητα 2 μέρες ανά εβδομάδα. Οι ώρες και οι μέρες παρακολούθησης είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή και κάποια Σάββατα πραγματοποιούνται workshops, ανάλογα με τα τμήματα που θα δημιουργηθούν.

4)Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 220 ώρες και ολοκληρώνεται σε εξι (6) μήνες. Είναι ευνόητο ότι γραφική ύλη, εξοπλισμός και ότι άλλο απαιτείται, παρέχεται στον σπουδαστή χωρίς πρόσθετο κόστος.

Το όφελος του σεμιναρίου που προσφέρουμε στην PET’S ACADEMY με  την φιλοσοφία Think Dog Act Human είναι ότι συνδυάζει την πρακτική εξάσκηση με την ανάπτυξη της θεωρητικής κατάρτισης του υποψηφίου.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ομάδες που δεν ξεπερνούν τα 5-6 άτομα.

Αυτή η στρατηγική επιλογή αφορά την διαχείριση των ανθρώπινων πόρων κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης με σκοπό το βέλτιστο γνωστικό αποτέλεσμα.

​​​​​​​Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι τάξεις των 10-15 ατόμων δεν εξυπηρετούν τη γνωστική διαδικασία, ούτε σε θεωρητικό επίπεδο, αφού ο διδάσκων δε μπορεί να ασχοληθεί με τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, ούτε σε πρακτικό επίπεδο, αφού ο σκύλος δεν είναι δυνατό να αλλάζει πολλούς χειριστές σε κάθε μάθημα.

 Σε ότι αφορά τη συχνότητα παρακολούθησης, αυτή έχει καθοριστεί να είναι δυο (2) φορές την εβδομάδα από τρείς (3) ώρες την κάθε φορά στη σχολή μας που βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

 Είναι ουσιώδες να γνωρίζει ο υποψήφιος ότι η παρακολούθηση πρέπει να είναι συχνή και αδιάλειπτη για να μπορέσει να αποκτήσει επαρκείς γνώσεις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. 

Οι διδάσκοντες του σεμιναρίου έχουν επιλεγεί όχι μόνο για τις γνώσεις τους, αλλά και για τη μεταδοτικότητά τους στη διάχυση της γνώσης και τη σύγχρονη τεχνική και επιστημονική τους κατάρτιση.

Η ομάδα των διδασκόντων έχει σαν στόχο την ανθρωπιστική προσέγγιση, την εξατομικευμένη ανάλυση αναγκών των σπουδαστών, τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στην εκπόνηση των εργασιών από δυσλεκτικούς σπουδαστές, παραμένοντας αρωγός στους σπουδαστές της και μετά το πέρας του σεμιναρίου. Η διδακτική ομάδα της  PET’S ACADEMY με την φιλοσοφία Think Dog, Act Human αποτελείται από :

Αναγνωρισμένους, νόμιμους και έμπειρους εκπαιδευτές σκύλων με αποδεδειγμένη πορεία στον κυνοφιλικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

 Τον διδάσκοντα εκπαιδευτή - ειδικό συμπεριφοράς σκύλων Γιάννη Γεωργιάκο, με 28ετή θητεία στον κυνοφιλικό χώρο, πιστοποιημένο από τον διεθνή οργανισμό συμπεριφοριστών σκύλων I.A.A.B.C.

 Τον διδάσκοντα εκπαιδευτή Θοδωρή Μαυρίδη, με 20ετή θητεία στον κυνοφιλικό χώρο, συνιδιοκτήτη της Pets Academy, επιτυχημένο και έμπειρο εκπαιδευτή σκύλων με αποδεδειγμένη πορεία στον κυναθλητισμό εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

 Αναγνωρισμένους και έμπειρους κτηνιάτρους που επικουρικά έχουν αναλάβει μέρος του σεμιναρίου, με αποδεδειγμένη πορεία, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στον κυνοφιλικό χώρο.

Συχνές ερωτήσεις

Η παραδοχή ότι ο καθένας μπορεί να ασκήσει το οποιοδήποτε επάγγελμα αν έχει γνώσεις είναι λανθασμένη. Το επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων απαιτεί προσόντα που δεν τα διαθέτουν όλοι οι υποψήφιοι. Θεωρούμε ότι είναι πιο έντιμο να απογοητεύσουμε κάποιον στην αρχή της αναζήτησής του, παρά να τον προδώσουμε στη πορεία της εξέλιξής του έχοντας όμως πάρει τα χρήματά του. Δεν είναι τυχαίο ότι το 95% των μαθητών μας είναι πετυχημένοι εκπαιδευτές σκύλων.

Διότι πολύ απλά σεβόμαστε τα όνειρα και τις προσδοκίες που εναποθέτουν σε εμάς οι σπουδαστές μας. Η ύλη είναι πλήρης αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι και αρκετή σε όγκο. Το ίδιο και οι εργασίες που οι σπουδαστές μας καλούνται να εκπονήσουν. Σκεφτείτε να σας λέγαμε ότι θα σας βλέπουμε δυο φορές το μήνα και σε λίγους μήνες θα έχετε τελειώσει. Αναρωτηθείτε μόνοι σας! Θα είχατε γνώσεις;

Όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά απαγορεύεται. Ως εκπαιδευτές σκύλων στο μέλλον θα κληθείτε να αξιολογήσετε και να εκπαιδεύσετε άγνωστους σκύλους. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει καμία αξία να δουλέψετε πάνω στο δικό σας σκύλο ή τον σκύλο του φίλου σας που πολύ καλά σας γνωρίζει.

Ασφαλώς και υπάρχει. Σας δίνεται η δυνατότητα όπως και σε σπουδαστές από την ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά, να παρακολουθήσετε το ταχύρρυθμο σεμινάριο εκπαιδευτών σκύλων με καθημερινή φοίτηση 8 ώρες την κάθε διδακτική ημέρα και να το αποπερατώσετε σε 6 εβδομάδες.

Διότι θεωρούμε ότι είναι εξαπάτηση.Τα μαθήματα γίνονται στα κεντρικά της σχολής όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις, η ασφάλεια, η υποδομή και ο εξοπλισμός με σκοπό την δική σας μάθηση.
Το να σας κλείσουμε σε μία αίθουσα και να σας βομβαρδίσουμε με «λόγια» είναι σαν να καταρρίπτουμε τις αρχές μας. Έτσι δεν θα γίνετε εκπαιδεύτρια. Ίσως να νομίζετε ότι θα γίνετε. Είναι προτιμότερο να αρχίσετε διαβάζοντας βιβλία, να γλυτώσετε χρήματα και όταν και αν βρείτε το χρόνο να παρακολουθήσετε σωστά το σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σεμινάριο έχει συγκεκριμένο κόστος. Ο μόνος που θα είχε ωφέλεια από την όχι συχνή παρακολούθηση θα ήταν η σχολή με την λογική ότι θα έπαιρνε τα χρήματα σας. Ο μεγάλος χαμένος θα είσαστε εσείς αφού μόνο αν έχει κάποιος σχέση με τον σκύλο μπορεί να εργασθεί μαζί του. Κάνοντας αραιά μαθήματα δεν προλαβαίνετε να αποκτήσετε σχέση με το σκύλο και αν συμβεί μέχρι να τον ξαναδείτε την έχετε χάσει.

TOP