FORGOT YOUR DETAILS?

Προφίλ εκπαιδευτών

Σε αυτή την ενότητα, σας παρουσιάζουμε τους εκπαιδευτές της σχολής και τις δεξιότητές τους.

Γιάννης Μ Γεωργιάκος

Εκπαιδευτής σκύλων / Ειδικός συμπεριφοράς

Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της σχολής. Εκπαιδευτής σκύλων 20 χρόνια, ειδικός συμπεριφοράς τα τελευταία 10 χρόνια και επιθεωρητής εκπαίδευσης στη σχολή. Σπούδασε σε σχολεία του εξωτερικού το επάγγελμα του εκπαιδευτή, παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελλάδα και παρομοιάζει την γνώση με πιθάρι που δεν έχει πάτο. Διαθέτει πλούσια αρθρογραφία σε περιοδικά ειδικού τύπου και σε εφημερίδες και έχει συμμετάσχει τόσο σε ραδιοφωνικές όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, είτε κάνοντας επιδείξεις δεξιοτήτων με το σκύλο του, είτε αναλύοντας την ενότητα Εκπαίδευση-Συμπεριφορά σκύλων. Έχει παραστεί σαν καλεσμένος ή και σαν διοργανωτής σε σεμινάρια-ημερίδες σε όλη την Ελλάδα χωρίς αμοιβή με σκοπό την προώθηση της κυνοφιλίας, την μείωση του φαινομένου των αδεσπότων σκύλων, την αρμονική συμβίωση σκύλου και οικογένειας και τέλος την εξάλειψη της βίας στα σκυλιά. Είναι εκτροφέας Βέλγικων Ποιμενικών Μαλλινουά και Γερμανικών Ποιμενικών, μέλος του Πανελληνίου Σωματείου Εκπαιδευτών Σκύλων, και μέλος του Ο.ΒΕ.Π.Ε. Ακαδημαϊκά, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επικοινωνία. Χρωστάει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στον ΕΝΤΖΟ ένα υπέροχο Βέλγικο Ποιμενικό Μαλλινουά που μοιράστηκε 10 χρόνια μαζί του συντροφικότητας και εργασίας και πέθανε τον Νοέμβριο του 2009. Σήμερα έιναι ιδιοκτήτης του Kenzo Van Utradreef και της Helin du Domaine de Louxor , Βέλγικα Ποιμενικά Μαλλινουά με τα οποία έχει αναπτυχθεί μία αξιοζήλευτη σχέση αμοιβαίας αγάπης και εμπιστοσύνης.

Θοδωρής Μαυρίδης

Εκπαιδευτής σκύλων

Επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων τα τελευταία 10 χρόνια. Αν και οι σπουδές του (Τμήμα Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και η πρώην εργασία του ( Υπεύθυνος Πωλήσεων σε κορυφαία βιομηχανία) του έδιναν τα εφόδια για μια άνετη και σίγουρη ζωή, αυτός προτίμησε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που ήταν η ενασχόληση με τα ζώα. Το έναυσμα έδωσε η γνωριμία του με τον Γιάννη Γεωργιάκο που αποτέλεσε γι’ αυτόν έναν πολύτιμο δάσκαλο και καθοδηγητή (αφού διετέλεσε μαθητής του) και αργότερα έναν μοναδικό φίλο και συνέταιρο στην Σχολή Pet’s Academy. Έχει παρακολουθήσει αρκετά Σεμινάρια Εργασίας δίπλα σε σημαντικούς δασκάλους-εκπαιδευτές από το εξωτερικό και διαρκώς ενημερώνεται για νέες μεθόδους και τρόπους εκπαίδευσης. Λατρεύει τους Γερμανικούς Ποιμενικούς και ιδιαίτερα τις Εργασιακές Γραμμές. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων και μέλος του Ο. ΒΕ.Π.Ε. Σκοπός του είναι να εμφυσήσει τον σεβασμό, την αγάπη και την σωστή επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου και σκύλου.

Σία Δαρμάρου

Εκπαιδευτής σκύλων

Νόμιμη εκπαιδεύτρια σκύλων και μόνιμη συνεργάτης της σχολής. Παρ’ ότι οι ακαδημαϊκές σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης της εξασφάλισαν μια σίγουρη καριέρα σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό, η αγάπη της για τους σκύλους την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της κυνοφιλίας. Η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία της, το ήθος και η εντιμότητά της σε συνδυασμό με την επίδοσή της, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, στα σεμινάρια εκπαιδευτών Pet’s Academy, οδήγησαν τους υπεύθυνους της σχολής να της προτείνουν μόνιμη συνεργασία. Πηγή έμπνευσης για να ασχοληθεί με τα κυνοφιλικά αποτέλεσε ένας ημίαιμος θηλυκός σκύλος, η Λίζα, που την δίδαξε την αξία του σεβασμού, της ταπεινότητας και της ανιδιοτελούς αγάπης.

TOP