FORGOT YOUR DETAILS?

Το προφίλ της σχολής μας

Η σχολή Pet’s Academy δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση σκύλων και στην επιλεκτική εκτροφή τα τελευταία 23 χρόνια. Κύριο μέλημα των υπευθύνων της σχολής και των συνεργατών μας είναι η αποτελεσματικότητα στην εκπαίδευση και η στήριξη του πελάτη πριν και μετά την εκπαιδευτική περίοδο. Ο τρόπος εκπαίδευσης είναι η θετική υποκίνηση, χωρίς βία, φωνές και εξάρσεις, με επιμονή στους στόχους με άρτια γνώση του αντικειμένου και με λατρεία στα ζώα. Την τελευταία δεκαετία έχουμε αναπτύξει έντονα ενεργό δράση με αρθρογραφία σε περιοδικά του ειδικού τύπου και σε εφημερίδες, με επιδειξεις εκπαιδευμένων σκύλο στην τηλεόραση, με συνεντεύξεις στα ΜΜΕ , με στόχο την εξάλειψη της βίας τα ζώα, την ευαισθητοποίηση του κοινού, και τη μείωση του φαινόμενο των αδέσποτων στη χώρα μας. Ιδιαίτερα για τους αναδόχους ιδιοκτήτες αδέσποτων σκύλων, η σχολή μας προσφέρει ένα πακέτο εκπαίδευσης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος σε βασική υπακοή. Τέλος, για την δική σας εξασφαλίσει οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι : Α) Διαθέτουμε κρατική άδεια λειτουργίας. Β) Η ομάδα μας αποτελείται από νόμιμους εκπαιδευτές σκύλων και μόνο. Γ) Η Γκρούμπερ μας είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας.

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Μία καινοτόμος ιδέα έγινε πραγματικότητα. Η σχολή εκπαίδευσης σκύλων Pet’s Academy δημιούργησε ένα πρότυπο καινοτόμο κυνοφιλικό πολυχώρο σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας (Λεωφ. Ηρακλείου 437, Ν.Ηράκλειο).

Η ιδέα ήταν απλή: Ένα κάθετο συγκρότημα για την υποστήριξη των αναγκών σας με τμήματα που λειτουργούν αυτόνομα η συνδυαστικά προς όφελος του σκύλου-πελάτη μας.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ατομικά δίνοντας την δέουσα βαρύτητα στο κάθε περιστατικό. Έτσι σας εξασφαλίζουμε ότι δεν θα υπάρξει συνθήκη ή ερέθισμα που ενδέχεται να οξύνει περισσότερο την ιδιαιτερότητα του σκύλου που έρχεται στο κέντρο μας για συμπεριφορική ανάλυση και διόρθωση.

Ο στίβος εκπαίδευσης του Pets Academy In Town προσομοιάζει με πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε όλα όσα σε ένα ήπιο περιβάλλον χρειάζεται να γνωρίζουμε εμείς και οι μικροί μας φίλοι στις πραγματικές συνθήκες μιας πόλης.

Είναι γεγονός ότι δημοφιλής και διαδεδομένος τρόπος εκπαίδευσης είναι η εκπαίδευση στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν χρόνο και διάθεση να εκπαιδεύσουν το μικρό τους φίλο μαζί με τον εκπαιδευτή, μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια της συνεργατικής εκπαίδευσης.

Θέλοντας να καλύψουμε την ανάγκη των πελατών μας σχετικά με τη περιποίηση και των καλλωπισμό των μικρών μας φίλων, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο χώρο καλλωπισμού- grooming center, στον οποίο ο ιδιοκτήτης του ζώου έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία από κοντά, ή να χαλαρώσει με τον καφέ που του προσφέρουμε στο άνετο σαλόνι μας.

Στηριζουμε την προσπαθεια υποστηριξης των πελατων μας,προσφεροντας, σε ιδιαιτερα ανταγωνιστικες τιμες μια γκαμα προιοντων, για τη σιτιση, τη βολτα, την εκτονωση,την περιποιηση και την καθαριοτητα του μικρου μας φιλου.

υπηρεσίες

  • behaviorist
  • training
  • grooming
  • pet shop

Τα Στατιστικά μας απο την αρχή του έτους μέχρι σήμερα! : )

250+

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ

350+

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

900+

ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ

1200+

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
TOP