Σεμινάρια

Σεμινάρια σε ιδιοκτήτες σκύλων

Στη σχολή μας σας δίδεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε ολιγόωρο σεμινάριο, με σκοπό να αντιληφθείτε καλύτερα τις ανάγκες του σκύλου σας και τον σωστό τρόπο να τις καλύψετε.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων, ανεξάρτητα από το αν έχουν εκπαιδεύσει  το μικρό τους φίλο σε οποιαδήποτε σχολή σκύλων.
Τελειώνοντας , θα είσαστε σε θέση να «διαβάζετε» σε γενικές γραμμές την γλώσσα του σώματος των σκύλων, να αποφεύγετε συνηθισμένα λάθη και να επιβραβεύσετε τη συνεργασία μαζί του. Επίσης,  να διορθώνετε πιθανά λάθη στο σωστό χρόνο με σωστό τρόπο, χωρίς βία  και τέλος να τον φροντίζετε και να τον περιποιείστε όπως προβλέπεται από τη φυλή, το φύλο και τη συμπεριφορά του.

Σεμινάρια χωρίς κόστος

«Εκπαίδευση σκύλων μύθοι και πραγματικότητα, επιλογή κουταβιού, σκύλος και οικογένεια, σκύλος φύλακας, ο αδέσποτος σκύλος, τρόποι υποκίνησης – επιβράβευσης -διόρθωσης,  καταπολέμηση της βίας στα σκυλιά».
Το παραπάνω σεμινάριο προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως αμοιβή σε κοινωνικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Απευθύνεται σε μαθητές και γονείς σχολείων ιδιωτικών και δημόσιων, σε  μέλη φιλοζωικών σωματείων, σε  συνέδρους κτηνιατρικών συνεδρίων και γενικότερα σε ομάδες ανθρώπων που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενημερώσουν τους γύρω τους για θέματα που άπτονται του σεμιναρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση