Προεκπαίδευση Κουταβιού

Για όλους εσάς που μόλις αποκτήσατε ένα κουτάβι ή το σκυλάκι σας είναι μέχρι 5 μηνών, η Σχολή μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μία ή περισσότερες συναντήσεις (ανάλογα με την περίπτωση) προκειμένου να αξιολογήσουμε το κουτάβι σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Είναι γεγονός ότι πολλοί από τους νέους ιδιοκτήτες έχουν αρκετά προβλήματα που αφορούν την συμβίωσή τους με το νεοφερμένο κουτάβι τους , αλλά και τα σκυλάκια αφήνοντας την τοκετομάδα τους καλούνται να ζήσουν πλέον με μια καινούρια οικογένεια, και να προσαρμοστούν στις νέες ανθρώπινες συνθήκες. Επίσης είναι μια πραγματικότητα ότι κυκλοφορούν πολλοί μύθοι από διάφορους ¨φίλους – γνώστες¨ που κάποτε είχαν σκύλο και σας δίνουν οδηγίες  σχετικά με το πώς θα ¨τιθασεύσετε¨ το μικρό σας ¨θηρίο¨ όπως πχ. ¨με το ξύλο μαθαίνει¨, ¨τρίψε του τη μουσούδα στις ακαθαρσίες για να μην λερώσει ξανά μέσα στο σπίτι¨ ή ¨τίναξέ τον από το σβέρκο για να τον μαλώσεις¨ και πολλά άλλα που δυστυχώς έχουν σαν αποτέλεσμα να καταστρέφουν την σχέση σας με το κουτάβι σας και να δημιουργούν πολλά προβλήματα συμπεριφοράς.

Οι εκπαιδευτές της Σχολής μας έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώσεις σας βοηθούν και σας δίνουν κατευθύνσεις και λύσεις σε προβλήματα όπως :

  • Πώς θα μάθει το κουτάβι μου να μην ¨λερώνει¨ μέσα στο σπίτι;
  • Τί θα πρέπει να κάνω για να αντιμετωπίσω τα κουταβίσια δαγκώματα;
  • Πώς θα τον μάθω να μην κάνει ζημιές;
  • Πώς θα μάθω να παίζω μαζί του;
  • Πώς το σκυλάκι μου θα μάθει να κοινωνικοποιηθεί σωστά;
  • Ποιοί κανόνες πρέπει να ισχύουν στο σπίτι ώστε η συμβίωσή μας να γίνει καλύτερη;

 

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα ένας από τους εκπαιδευτές της Σχολής θα έρθει στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία με σκοπό να βάλετε σωστές και γερές βάσεις στην σχέση σας με τον νεοφερμένο σας μικρό σας φίλο.