Προφίλ της σχολής

Η σχολή Pet’s Academy Trainers δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση σκύλων, στη εκτροφή και στην φιλοξενία τους τα τελευταία 20 χρόνια. Κύριο μέλημα των υπευθύνων της σχολής και των συνεργατών τους είναι η αποτελεσματικότητα στην εκπαίδευση και η στήριξη του πελάτη πριν και μετά την εκπαιδευτική περίοδο.

Ο τρόπος της εκπαίδευσης είναι η θετική υποκίνηση, χωρίς βία , φωνές και εξάρσεις, με επιμονή στους στόχους, με άρτια γνώση του αντικειμένου και λατρεία στα ζώα. Ιδιάιτερα σημαντική είναι η παρότυνση στους πελάτες μας να επισκέπτονται τον σκύλο τους, χωρίς προειδοποίηση, όσο συχνά θέλουν, αφού δεν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ακούσουν, να δουν ή να αντιληφθούν.

Την τελευταία δεκατετία, έχουμε αναπτύξει έντονα ενεργό δράση με αρθρογραφία σε περιοδικά του ειδικού τύπου και σε εφημερίδες, με επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων στην τελεόραση, με συνεντεύξεις στα Μ.Μ.Ε., με στόχο την εξάλειψη της βίας στα ζώα, την ευαισθητοποίηση του κοινού, και την μείωση του φαινομένου των αδεσπότων στη  χώρα μας.
Ιδιαίτερα για τους ανάδοχους ιδιοκτήτες αδέσποτων σκύλων , η σχολή μας προσφέρει 5 μαθήματα χωρίς κόστος και ελκυστικό πακέτο εκπαίδευσης βασικής υπακοής, σαν επιβράβευση  για την ζωοφιλική τους ευαισθησία.

Τέλος , διαθέτουμε ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ εγκατάστασης και λειτουργίας η οποία είναι ανηρτημένη σε εμφανές σημείο στο χώρο υποδοχής , με την φιλοσοφία ότι ο πελάτης μας μπορεί να μην ξέρει αλλά  οφείλουμε να τον ενημερώσουμε για την δική του εξασφάλιση.