Σήμερα η ημέρα είναι ιδιαίτερη!!

Ανάμεικτα συναισθήματα χαρά και λύπης συγκρούονται μέσα μου.
Μετά από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις με το φίλο και συνέταιρό μου Θοδωρή Μαυρίδη, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την έδρα της σχολής μας στον Αυλώνα Αττικής με σκοπό να είμαστε πιό κοντά στους πελάτες μας στην περιφέρεια Αττικής ,που αποτελούν το 70% των ανθρώπων που εμπιστεύονται σε εμάς την εκπαίδευση του πιστού φίλου τους.
Τόσα χρόνια στη Κόρινθο, τόσες αναμνήσεις, τόσοι φίλοι…
Όσο και μεγάλο να είναι το ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε φίλοι μας, είναι μικρό μπροστά στο μεγαλείο της συνεργασίας , της αλληλεγγύης και του δεσμού που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα, είναι η τελευταία ημέρα που το κουδούνι της σχολή μας θα χτυπήσει για να υποδεχτεί τα δύο τελευταία μαθήματα του Έκτορα και του Δία. Αυτοί θα μας ξεπροβοδίσουν !!!!
Δεν το είχα ανακοινώσει και δεν το είχα πει σχεδόν σε κανένα. Όπως και δεν θέλω να αποχαιρετήσω κανένα. Οι αποχαιρετισμοί δηλώνουν τελεσίδικες καταστάσεις και είναι κάτι που δεν το δέχομαι στις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν σαν βάση την εμπιστοσύνη, την αμοιβαία εκτίμηση , την αγάπη και την πολυετή συνεργασία. Οι αποστάσεις αλλάζουν. Και οι ρόλοι επίσης! Τώρα πιά είμαστε δίπλα στην Αθήνα και λίγο πιο μακρυά από την Κόρινθο.
Σας περιμένουμε λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να σας κεράσουμε καφέ όπως όλα αυτά τα χρόνια κάναμε φίλοι μας!!!!

Comments Are Closed